in Nieuws
14. 06. 11
Hits: 803

Wij willen jullie mededelen dat we wat problemen ondervinden met het plaatsen van de verhalen en gedichten op de website.

De verhalen kunnen natuurlijk wel gewoon nog ingezonden worden!

We hopen dat dit probleem zo spoedig mogelijk is opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

in Nieuws
14. 06. 06
Hits: 934

!!MORGEN GROOT NIEUWS!!

Met trots kan ik jullie meedelen dat de organisatie een stichting gaat worden!! "Stichting Pestvrij Nederland" word de naam van de stichting. Volg de pagina van de stichting alvast op facebook.

- klik hier -

Daarop volgt morgen een update met groot nieuws rondom de stichting.

Tot morgen en alvast bedankt!!

Groetjes Kevin & Maarten

 

logo

in Nieuws
14. 06. 04
Hits: 877

Hallo allemaal,

Ik heb besloten om een stap verder te gaan dan alleen een facebookpagina en een website. Om daden bij de woorden te gaan voegen, starten Maarten Venhovens en ik een samenwerking om een organisatie te gaan starten tegen pesten. Wij willen pesten in Nederland onacceptabel gaan maken. Wij gaan nu met verschillende partijen rond de tafel zitten om dit te realiseren. 

Later deze week volgt er meer informatie!

in Nieuws
14. 05. 29
Hits: 974

Vandaag kunnen wij mededelen dat de site gebruiksklaar is! We hopen dat jullie op deze site bij elkaar steun kunnen vinden en jullie verhalen en/of gedichten met Nederland willen delen.

Deze site is gebruiksklaar, maar gaat hopelijk groot gebracht worden met behulp van jullie. Alle tips, hints, opmerkingen, aanmerkingen en suggesties zijn welkom. Deze kunnen geplaatst worden op het forum.

Vandaag zijn wij (Kevin & Nikki) naar Patrick en zijn ouders geweest. Patrick is heel erg blij met alle steun die jullie hem tot nu toe hebben gegeven. Ook zijn zijn ouders erg blij dat Patrick veel steun kan vinden in de Facebook pagina. Wij hopen dat jullie met deze website ook steun bij elkaar kunnen vinden.

Liefs,
Kevin & Nikki

Naar boven